HomeAktuale

Konkurs i komunës së Preshevës për shoqatat qytetare

Komuna e Preshevë shpall konkurs publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të shoqatave të qytetarëve,… Gepostet von Komuna e Preshevës am Donnerstag, 28. Mai 2020  

Salihi rikujton qytetarët dhe bizneset për konkurset aktuale
Mbi 1 milion dinarë për dy rrugë në Tërnoc
Lutfiu: Ja sferat të cilat do të përfitojnë nga buxheti i Kosovës

Komuna e Preshevë shpall konkurs publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të shoqatave të qytetarëve,…

Gepostet von Komuna e Preshevës am Donnerstag, 28. Mai 2020

 

COMMENTS