HomeAktuale

Takim me tensione në Preshevë, për një moment Arifi i PD-së del nga kontrolli

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Beograd, Ilir Boçka, ka qenë sonte dëshmitar i skenave përplot tensione në takimin e zhvilluar në Preshevë, r

Qeveria e Serbisë zvoglon buxhetin për Luginë, Kamberi hedh dyshime se kjo ta bëjë me donacionin e Kosovës
Mustafa: S’mund të ketë paqe afatgjate mes Kosovës dhe Serbisë pa u zgjidhur çështja e Luginës
Ekskluzive: Strukturat shtetërore të intelegjencës shtojnë prezencën në Bujanoc, kanë edhe të preferuarit e tyre për zgjedhje

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Beograd, Ilir Boçka, ka qenë sonte dëshmitar i skenave përplot tensione në takimin e zhvilluar në Preshevë, raporton Folonline.com.

Foto: Profili në FB i kryetarit të Preshevës

Burime të Folonline brenda takimit, nikoqir i së cilit ishte kryetari i Preshevës, Shqiprim Arifi, theksojnë se biseda shpesh ka devijuar në raport me probemet nga e kaluara.
Liderët partiak kanë akuzuar njëri- tjetrin për çështje të ndrsyhme duke u futur edhe në detaje të imta të karrierave politike.
Siç merret vesh, më i zëshmi ka qenë kryetari i Partisë Demokratike, Nagip Arfifi, i cili për një moment ka ashpërsuar retorikën dhe me fjalë kërcënuese i’u është drejtuar njërit prejt të pranishmëve.
Megjitatë, burime nga takimi pohojnë se Marrëveshja e Tiranës për Listën e përbashkët për zgjedhjet parlamentare është në rrugë të mbarë dhe se pritet të formalizohen vetëm disa detaje teknike.
Ky ishte edhe qëllimi kryesorë i vizitës së diplomatit shqiptar, Ilir Boçka, në Preshevë.

COMMENTS