HomeSport

Kamberi: Se kështu e bëjnë kampionët

Nuk kanë të ndalur urimet pas fitores së boksierit tërrnocas Shefat Isufi ndaj kubanezit, Marin. Përgëzimi i rradhës vie nga deputeti popullor, Shaip Kamberi. “Se kështu e bëjnë kampionat, urime Shefat, ka shkruar Kamberi.

Në çerdhen “Gëzimi ynë” edhe dy paralele në gjuhën shqipe?
Komunalia me kryetar të Organit të Përkohshëm
Vihet gurthemeli: Breznica dhe Karaçeva më lehtë përmes urës së re

Nuk kanë të ndalur urimet pas fitores së boksierit tërrnocas Shefat Isufi ndaj kubanezit, Marin.

Përgëzimi i rradhës vie nga deputeti popullor, Shaip Kamberi.

“Se kështu e bëjnë kampionat, urime Shefat, ka shkruar Kamberi.

COMMENTS