HomeKoronavirusi

Për Vitin e Ri lokalet deri në ora 18:00

Shtabi i Krizave vendosi që më 31 Dhjetor dhe 1 Janar, restorantet dhe kafiteritë të jenë të hapura deri në orën 18 :00 pasdite, kurse ato ushqimore

Komuna e Preshevës vendos për menaxhimin e donacionit nga Kosova
Arifi: Të rishikohet vendimi për hyrjen në Kosovë
Secili falenderon votuesit, edhe ata që fituan por edhe ata që nuk u ndanë të kënaqur


Shtabi i Krizave vendosi që më 31 Dhjetor dhe 1 Janar, restorantet dhe kafiteritë të jenë të hapura deri në orën 18 :00 pasdite, kurse ato ushqimoret deri në ora 20:00.

Poashtu, nuk do të ketë as pritje të organizuar të Vitit të Ri.

Nga data 2 deri më 11 janar në fuqi kthehen masat aktuale, sipas të cilave orari i punës i veprimtarive shërbyese është deri në orën 20:00, ndërsa i atyre ushqimore deri në ora 21:00.

Qeveria e Serbisë mban mbledhje nesër.

COMMENTS