HomeNë fokus

Kamberi përkujton Masakrën e Reçakut

Deputeti popullor, Shaip Kamberi, ka përkujtuar sot 22 vjetorin e masakrës së Reçakut. Përmes postimit të një fotografie, Kamberi ka shkruar:

Qeveria e Serbisë sjell konkluzion: Punësohen 100 mjekë të rinj
Kamberi i shkruan Eskobarit: Kërkon përfshirjen e Luginës në bisedime
Xhirohet “Sofra e Tërnocit”

Deputeti popullor, Shaip Kamberi, ka përkujtuar sot 22 vjetorin e masakrës së Reçakut.

Përmes postimit të një fotografie, Kamberi ka shkruar:

“ Për të mos harruar asnjëherë, e për t’u mos u përsëritur askund.
22 vjet nga Masakra e Reçakut”.

Kujtojmë se masakra e Raçakut i parapriu intervenimit të forcave të NATO-s ndaj ish-Jugosllavisë.
Autoritetet serbe akoma e mohojnë të ketë pasur vrasje të civilëve në Reçak duke pohuar se kishte një luftim midis forcave të policisë dhe anëtarëve të UÇK-së.

COMMENTS