HomeNë fokus

Ja çka do të financojë Shqipëria në Luginë

Republika e Shqipërisë ka vazhduar me ofrimin e ndihmave konkrete për Luginën. Kryediplomati, Gent Cakaj, përmes postimit në vazhdim ka sqaruar

Fushatë senzibilizuese rreth regjistrimit të popullsisë
Babë e bijë nga Tërnoci zgjidhen deputet në Zvicër
Parregullsi në shkollat e Bujanocit ?

Republika e Shqipërisë ka vazhduar me ofrimin e ndihmave konkrete për Luginën.

Kryediplomati, Gent Cakaj, përmes postimit në vazhdim ka sqaruar për cilat projekte bëhet fjalë:

Përshëndetje të nderuar miq 😊,

Ne tashmë vendosëm edhe dhënien e mbështetjes financiare për blerjen e pajisjeve të brendshme për Qendrën Rinore në Bujanoc, ngritjen e Shkollës Digjitale në Preshevë, rindërtimin e godinës së Shkollës Fillore “Sami Frashëri” në Konçulin historik dhe pajisjen e plotë me literaturë të re në gjuhën shqipe për të gjitha grupmoshat në biblotekën e Preshevës, Bujanocit dhe shkollat shqipe në Medvegjë.

Puna jonë e përbashkët, natyrisht, vazhdon 🇦🇱🤝…

COMMENTS