HomeAktuale

Iniciativë për transferimin e 100 eurove shtetërore për qëllime humanitare

Iniciativa e disa individëve që kryesisht mbajnë poste publike, atyre që kanë ndërmarrjet e veta private, sportistëve të dalluar, etj; për të transf

Kontributi i Asociacionit Qytetar Bujanoci jetësohet në bibliotekën e qytetit
Nexhmedin Saqipi zgjidhet zëvendës i Bashkësisë Islame të Serbisë
Mustafa dhe Kamberi: Ndaloni gjuhën e uurrejtjes ndaj pakicave në Serbi

Iniciativa e disa individëve që kryesisht mbajnë poste publike, atyre që kanë ndërmarrjet e veta private, sportistëve të dalluar, etj; për të transferuar tjetërku ndihmën shtetërore në vlerë prej 100 euro, ka nisur të senzibilizohet edhe në Luginë.


Afaristi nga Bujanoci, Nexhat Behluli, që është edhe president i kompanisë mediale “ Spektri “, i ka bërë thirrje atyre që qëndrojnë mirë materialisht që së bashku, me transferimin e 100 eurove shtetërore të krijojnë një fond të përbashkët i cili do të derdhej për ndonjë qëllim të caktuar, kryesisht të karakterit humanitar.
Behluli ka përmemdur edhe kategoritë të cilave mund t’u dedikohet donacioni.
Poashtu, përmes faqes së tij në Facebook, Behluli ka paraqitur edhe një shembull se si duhet të duket mënyra e pagesës për ata të cilët mund të bëhen pjesë e iniciativës.

Për më tepër mund të lexoni postimin e plotë të Nexhat Behlulit:

 

 

COMMENTS