HomeShoqëri

Humanizmi në vepër- vendosen ulëse në rrugën Tërnoc- Breznicë

Nexhemdin Hamidi nga Tërnoci sot ka kryer një vepër humane të karakterit shoqëror. Ai ka vendosur tri ulëse në rrugën Tërnoc-Breznicë, shkruan FOLo

Imamët dënojnë rastin e parkut
Nga ora 22:00 vetëm me kovid çertifikatë
Kamberi: Se kështu e bëjnë kampionët


Nexhemdin Hamidi nga Tërnoci sot ka kryer një vepër humane të karakterit shoqëror.
Ai ka vendosur tri ulëse në rrugën Tërnoc-Breznicë, shkruan FOLonline.


Hamidi, përmes një postimi në Facebook thotë ta ketë bërë këtë në emër të Zotit dhe për të pushuar kalimtarët e rastit në këtë aks rrugor.
Ndryshe, Nexhmedin Hamidi është inspektor në policinë e Bujanocit dhe pronar i restorantit “ Pesë yjet “.

Në linkun e mëposhtëm gjinden fotografitë dhe lokacionet ku janë vendosur ulëset.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217613959641828&id=1263572455

COMMENTS