HomeNë fokus

Homazhe tek “Gurët e buajve” (foto)

Tek vendi i rënies së Ridvan Qazimit, komandant Lleshit, “Gurët e buajve” mbi Tërrnoc, janë bërë homazhe në 21 vjetorin e vrasjes nga ana e forcave serbe. Përfaqësues institucionesh, subjektesh politike, shoqata të dala nga lufta dhe familjarë të dëshmorëve nderun me kurora lulesh veprën e komandantit. Foto nga homazhet tek vendi i rënies:

OVL e UÇPMB-së: Turp, heshtja e politikanëve
Kandidatët po “ nxehen “ , vetëm njëri mund të bëhet kryetar
Takohen Nagavci e Mustafa

Tek vendi i rënies së Ridvan Qazimit, komandant Lleshit, “Gurët e buajve” mbi Tërrnoc, janë bërë homazhe në 21 vjetorin e vrasjes nga ana e forcave serbe.

Përfaqësues institucionesh, subjektesh politike, shoqata të dala nga lufta dhe familjarë të dëshmorëve nderun me kurora lulesh veprën e komandantit.

Foto nga homazhet tek vendi i rënies:

COMMENTS