HomeShoqëri

Hasani nderohet me mirënjohje

Kryetari i Kuvendit Komunal të Bujanocit, Enver Hasani, ka nderuar me mirënjohje drejtorin e deritanishëm të Qendrës Sportive, Fatmir Hasani. M

Konkurs për personat me nevoja të veçanta
Komunalia u del në ndihmë bujqëve të Osllarës
Ja përse sivjet nuk ka shkuarje në Haxh për shtetasit e Serbisë

Kryetari i Kuvendit Komunal të Bujanocit, Enver Hasani, ka nderuar me mirënjohje drejtorin e deritanishëm të Qendrës Sportive, Fatmir Hasani.

Mirënjohja është dedikuar për kontributin e Hasanit si profesor, drejtor i shkollës, deputet popullor por edhe si aktvist politik e humanitar.

Hasani tashmë ka mbushur moshën e pensionimit ndërsa kryetari Ramadani i ka uruar jetë të gjatë pranë familjarëve, shokëve dhe miqve.

COMMENTS