HomeShoqëri

Fillon asfaltimi i rrugës në qendër të Bujanocit

Pas një stagnimi disaditësh, më në fund ka nisur asfaltimi i rrugës kryesore në qendër të Bujanocit. Pritet një kjo hapsirë të asfaltohet brenda dy ditësh për të vazhduar pastaj me pjesën e mbetur. https://www.facebook.com/630488640492384/posts/1580281125513126/    

Qeveria e Kosovës ka themeluar Zyrën për ofrimin e asistencës për qytetarët e Luginës së Preshevës
Komuna po shlyen borxhe dhe po rregullon rrymën
Krerët institucional të Bujanocit në përkrahje të Thaçit dhe Veselit


Pas një stagnimi disaditësh, më në fund ka nisur asfaltimi i rrugës kryesore në qendër të Bujanocit.
Pritet një kjo hapsirë të asfaltohet brenda dy ditësh për të vazhduar pastaj me pjesën e mbetur.

https://www.facebook.com/630488640492384/posts/1580281125513126/

 

 

COMMENTS