Në Serbi, ora policore mbaroi në orën 5 të mëngjesit, duke zgjatur nga ora 18 e ditës së premte, si pjesë e masave për të ndaluar përhapjen e koronaviruseve.

Vendimi i Qeverisë së Serbisë është edhe një shtetrrethim tjetër për këtë fundjavë, dhe sipas njoftimit të Shtabit të Krizave, do të jetë i fundit në këtë valë të epidemisë.