HomeKoronavirusiShëndetësi

Mjekja që mori vaksinën kundër koronavirusit nuk ka vdekur

Elisa Granato, e cila mori vaksinën kundër koronavirusit të premten si pjesë e provave klinike në Oksford të Britanisë së Madhe, nuk ka ndër

Kosovarët “vërshojnë” Bujanocin për tu vaksinuar kundër Covidit
Kush mund të punojë deri në ora 21:00?
Ora policore prej 13, cka nëse dalni dhe ndaloheni nga policia

Elisa Granato, e cila mori vaksinën kundër koronavirusit të premten si pjesë e provave klinike në Oksford të Britanisë së Madhe, nuk ka ndërruar jetë ashtu sikurse kishin shkruar në mediat sociale.

BBC ka folur sot me mikrobiologen, e cila konfirmoi se ndjehej mirë dhe se kishte dhënë një mostër gjaku këtë mëngjes për test.

Granato tha se planifikon të kalojë ditën duke shijuar motin e këndshëm jashtë.

COMMENTS