HomeMagazinë

Edhe një film nga tërnocasi Isa Ismaili

Produksioni “ Evolution -HD “ nga Tërnoci ka lansuar projektin e ri të filmit të metrazhit të shkurtë “ One Shot Three Birds “, të regjisorit, Isa I

Hoti priti në takim përfaqësuesit politikë të Luginës së Preshevës
Trupi Kordinues shpall konkurs për ndërmarrësit
UGLP i shqetësuar nga situata në familjen e Jeton Ismaili


Produksioni “ Evolution -HD “ nga Tërnoci ka lansuar projektin e ri të filmit të metrazhit të shkurtë “ One Shot Three Birds “, të regjisorit, Isa Ismaili.
Ngjarja e filmit, i cili për shikuesit është edituar në kanalin You Tube, zhvillohet midis dy personave, të cilët paraqiten në rolet e protagonistit dhe antagonostit.
Personazhi kryesor përballet me pronarin e shtëpisë i cili mendon se dikush kishte hyrë për të vjedhur në shtëpinë e tij apo ishte në tentim e sipër.
Aty edhe filllon zënka….
Ky film është përgatitur nga ky ekip:
Redaktor i fotografisë: Jeton B.Ismaili
Regjia dhe skenari: Isa Ismaili
Kamera: Miran Behluli, Isa Ismaili
Luajnë: Agron Ismaili dhe Blerim Hasani

Linku i filmit:

 

COMMENTS