HomeShoqëri

Drunjë për 12 familje të Tërnocit

Bashkësia Lokale e Tërnocit ka shpërndarë 37 metra drunjë për 12 familje të këtij vendbanimi. Ky aksion është realizuar falë ndihmesës së shoqatave

KKSH u dërgon vërejtje drejtorëve të shkollave shqipe lidhur me lëndët joamtare (dokument)
TIKA turke rikthehet nè Bujanoc
Cilat ditë do të ketë përsëri reshje dhe si do të jetë moti?


Bashkësia Lokale e Tërnocit ka shpërndarë 37 metra drunjë për 12 familje të këtij vendbanimi.

Ky aksion është realizuar falë ndihmesës së shoqatave tërnocase që veprojnë në Zvicër.

Postimi i BL-së së Tërnocit:

Qëndrimi pranë qytetarëve në nevojë është dhe mbetet synimi kryesor i Bashkësisë tonë lokale.

Bashkëpunimi dhe koordinimi i veprimeve me shoqatat tona që veprojnë në Zvicër e lehtëson edhe më shumë funksionimin tonë të përditshëm dhe përmbushjen e misionit tonë të përbashkët.

Dje dhe sot kemi bërë shpërndarjen e 37m drunjë për 12 familje në Tërnoc. Aksionet e përbashkëta do t’i vazhdojmë edhe në të ardhmen.

Dëshira për të ndihmuar dhe besimi i ndërsjellë po na mundëson që të jemi afër njëri tjetrit.

Faleminderoj mërgatën tonë, shoqatën e Lidhjes mërgimtarëve të Tërnocit, shoqatën Agimi dhe Jehona.

Me zemër për Tërnocin tonë të dashur.

Mustaf Alishani, kryetar

COMMENTS