HomeShoqëri

Asfaltohet rruga Tërnoc-Turi

„ Ka filluar asfaltimi i rrugës Tërnoc – Turi me një gjatësi prej 1150 metrave dhe gjërësi prej 5 m. Punimet do të zgjasin dy ditë dhe nesër pritet që të finalizohet i tërë projekti, që është i një rëndësie të veçantë për qytetarët “, njofton faqja zyrtare e komunës së Bujanocit.

FSHATI LLUÇAN DHE DOBROSIN SHUMË SHPEJT DO TË ZGJIDHIN PROBLEMIN E RRYMËS
Sonte në orën tre pas mesnate fillon llogaritja dimërore e kohës  
Pajaziti: Gabim që nuk u votua “Pako emergjente”


„ Ka filluar asfaltimi i rrugës Tërnoc – Turi me një gjatësi prej 1150 metrave dhe gjërësi prej 5 m.

Punimet do të zgjasin dy ditë dhe nesër pritet që të finalizohet i tërë projekti, që është i një rëndësie të veçantë për qytetarët “, njofton faqja zyrtare e komunës së Bujanocit.

COMMENTS