HomeKoronavirusi

Çfarë u kërkohet qytetarëve të Bujanocit?

Shtabi Komunal për Situata të Jashtëzakonshme i komunës së Bujanocit ka kërkuar nga qytetarët t’i rrespektojnë masat anti Covid që janë në fuqi. Poashtu, nëpërmjet një komunikate është paralajmëruar se cilat do të jenë risitë dhe ndëshkimet në rast të miratimit të Ligjit të ri për parandalimin e sëmundjeve ngjitëse. Komunikata e SH.K.S.J.: saopstenje-komunikate

Koalicioni në Bujanoc: Dalin në pah mospajtimet midis PD-së dhe PVD-së
Amari pajiset me teknologji më bashkëkohore
Mustafa: Ky vit shkollor me libra në gjuhën shqipe

Shtabi Komunal për Situata të Jashtëzakonshme i komunës së Bujanocit ka kërkuar nga qytetarët t’i rrespektojnë masat anti Covid që janë në fuqi.
Poashtu, nëpërmjet një komunikate është paralajmëruar se cilat do të jenë risitë dhe ndëshkimet në rast të miratimit të Ligjit të ri për parandalimin e sëmundjeve ngjitëse.

Komunikata e SH.K.S.J.:

saopstenje-komunikate

COMMENTS