HomePolitikë

Akuzë e re e APN-së në drejtim të PVD-së

Alternativa për Ndryshim-APN ka publikuar sot një video përmbajtje duke hedhur akuza të shumta në drejtim të Partisë për Veprim Demokratik-PVD. Në këtë video, ky subjekt politik akuzohet  për hipokrizi politike, nepotizëm korrupcion, favore ndaj Qeverisë së Serbisë, etj. Video e publikuar nga APN: https://fb.watch/k6cSq8q-CM/?mibextid=Nif5oz    

Nuk kalon “Pako emergjente”
FSHATI LLUÇAN DHE DOBROSIN SHUMË SHPEJT DO TË ZGJIDHIN PROBLEMIN E RRYMËS
Reagim i APN-së ndaj koalicionit për KKSH

Alternativa për Ndryshim-APN ka publikuar sot një video përmbajtje duke hedhur akuza të shumta në drejtim të Partisë për Veprim Demokratik-PVD.

Në këtë video, ky subjekt politik akuzohet  për hipokrizi politike, nepotizëm korrupcion, favore ndaj Qeverisë së Serbisë, etj.

Video e publikuar nga APN:

https://fb.watch/k6cSq8q-CM/?mibextid=Nif5oz

 

 

COMMENTS