HomeShoqëri

Çfarë ka kontestuese në listën e subvencioneve për bujqit e Bujanocit ?

Komuna e Bujanocit ka publikuar listën e përfituesve të subvencioneve për bujqit e kësaj komune. Përmes njoftimit zyrtar thuhet se „ nga konkursi i

Pajaziti prezanton prurje të reja në APN
Takim me kongresistin James P. McGovern
Arifi në vizitë ndërmarrjeve private, premton mbështetje


Komuna e Bujanocit ka publikuar listën e përfituesve të subvencioneve për bujqit e kësaj komune.
Përmes njoftimit zyrtar thuhet se „ nga konkursi i hapur më 01.07.2019 kanë aplikuar gjithsej 334 bujqë, kurse vendimi për ndarjen e mjeteve është bërë 10 muaj më vonë, saktësisht në fillim të muajit maj 2020. Përshkak të numrit të madh të aplikuesve dhe mjeteve të limituara në buxhet, një pjesë e pagesave është bërë edhe nga ndihma financiare e ardhur nga Kosova dedikuar me rastin e Covid 19 „, thuhet në njoftim, transmeton FOLonline.
Kryetari i komunës, Nagip Arifi, ditë më parë kishte deklaruar se opinioni do të habitet kur të publikohet lista se kush ka përfituar subvencione nga bujqit.
Ndoshta, ditëve në vijim Arifi do ta sqarojë se çka ka dashur të thotë me këtë deklaratë ose do të përmend emra të atyre që në mënyrë „ fiktive merren me bujqësi.

Lista e përfituesve të subvencioneve bujqësore:

Listën e pëfituesve të subvencioneve të bujqësisë nga konkursi i vitit të kaluar mund ta gjeni në brendësi të lajmit.

Gepostet von Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare am Montag, 17. August 2020

COMMENTS