HomeKulturë

“ Arka “ – romani i ri i Nexhat Sadullahut

Këtyre ditëve doli nga shtypi romani i Nexhat Sadullahut me tematikë historike “ARKA “. Në këtë roman bëhet fjalë për shpërnguljen e një familjeje

Manifestimi në Prohor Pçinjski: Nga pushteti lokal asnjë i ftuar
Zbulohet memoriali “Jonuz Musliu”
Shqiprim Arifi në parlamentin belg


Këtyre ditëve doli nga shtypi romani i Nexhat Sadullahut me tematikë historike “ARKA “.
Në këtë roman bëhet fjalë për shpërnguljen e një familjeje shqiptare nga brendia e Serbisë pas viteve 1878 dhe për Odisejadën e saj.
Redaktor i romanit në fjalë është-Prof.Nexhat Rexha, Recensent-Prof.Dr.Jusuf Osmani ndërsa lektore, Diellza Gashi. Kopertina -Sacioop Venhar.
Shkrimtari dhe publicisti Nexhat Sadullahu jeton dhe vepron në Fushë Kosovë ndërsa me prejardhje është nga fshati Turi i komunës së Bujanocit.

COMMENTS