Category: interviste

Hill: Shqiptarët e Luginës problemet e tyre duhet t’i zgjidhin me Beogradin

Hill: Shqiptarët e Luginës problemet e tyre duhet t’i zgjidhin me Beogradin

Intervistë me Ambasadorin e SHBA në Serbi, Christopher R. HILL Në këtë intervistë, Ambasadori Hill  flet për problemet e shqiptarëve në Luginë, [...]
Hooper: Marrëveshja Kosovë-Serbi është arritur, Grenell duhet ta bindë BE’në deri në qershor

Hooper: Marrëveshja Kosovë-Serbi është arritur, Grenell duhet ta bindë BE’në deri në qershor

“Ndërkohë, Grenelli i ka në dispozicion majin dhe qershorin, për ta bindur BE-në që ta përshtasë qëndrimin e vet përkitazi më mënyrën e të menduarit t [...]
3 / 3 POSTS

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615