HomeNë fokus

Cakaj në aksion diplomatik, prioritet Lugina

Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, ka nisur një aksion diplomatik nëpër botë. Ai ka njoftuar se njëra nga

“Dosja-Zgjedhjet në Tërrnoc”: Gjykata mund të vendos deri më 21.05, ora 9:55 ( dokument)
Ramadani takon diplomatin kosovar
Gjithçka që duhet të dini për zgjedhjet e 3 prillit(video)

Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, ka nisur një aksion diplomatik nëpër botë.

Ai ka njoftuar se njëra nga çështjet është dhe ajo e shqiptarëve të Luginës së Preshevës.

“Rrugës për në aksion diplomatik për t’iu dhënë zë shqetësimeve të shqiptarëve të Luginës së Preshevës për çështjen e fshirjes së qëllimshme të adresave dhe jo vetëm”, ka shkruar ai.

COMMENTS