HomeKronikë

Arrestohet i dyshuari për alarm të rrejshëm të bombës në Tërrnoc

„Pjesëtarët e MPB-së, Stacionit Policor në Bujanoc, kanë arrestuar Z. K. nga Bujanoci për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar se ka kryer ve

Zgjedhjet përsëriten në një vendvotim në Preshevë, ankesa për dy vendvotime në Bujanoc
Komuna e Preshevës vendos për menaxhimin e donacionit nga Kosova
Vazhdon bashkëpunimi Tiranë-Preshevë

„Pjesëtarët e MPB-së, Stacionit Policor në Bujanoc, kanë arrestuar Z. K. nga Bujanoci për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale të shkaktimit të panikut dhe rrezikut të përgjithshëm“, njofton Drejtoria Policore në Vranjë, transmeton FOLonline.

„ Z. K. rreth orës 9:40 të mëngjesit të sotëm ka telefonuar në Shkollën fillore “Muharem Kadriu” në fshatin Tërnoc të Madh dhe ka raportuar se në atë shkollë është vendosur bombë.

Me inspektimin kriminalistik është konstatuar se bëhet fjalë për alarm të rremë për bombën e vendosur dhe me shpejtësi efektivët e policisë kanë identifikuar dhe arrestuar autorin e kësaj vepre penale.

Z. K. i është caktuar masa e ndalimit deri në 48 orë dhe me kallëzim penal do të dërgohet në prokurorinë kompetente“, thuhet në kumtesën e policisë.

COMMENTS