HomeShoqëri

Në Muhoc barnatorja një herë në javë

Njoftim i faqes zyrtare të komunës së Bujanocit: Ushtruesi i detyrës së Barnatores së qytetit Naser Asani ka marrë vendim që barnatorja në fsha

Çfarë thotë rezoluta për pasivizimin e shqiptarëve në Serbi?
Pajaziti kundër nepotizmit, godet partitë në pushtet
Arrestohet pronari i lokalit në Bujanoc, hapi lokalin së bashku mysafir të tjerë

Njoftim i faqes zyrtare të komunës së Bujanocit:

Ushtruesi i detyrës së Barnatores së qytetit Naser Asani ka marrë vendim që barnatorja në fshatin Muhoc të riaktivizohet pas rreth 4 viteve. Ky lajm i ka gëzuar pa masë qytetarët e Malësisë së Bujanocit, të cilët deri më tani është dashur të udhëtojnë në pikat më të afërta, respektivisht në Bujanoc dhe në Rogan të Kamenicës për t’u furnizuar me barna.

Barnatorja do të jetë e hapur çdo të mërkurë duke filluar nga ora 09:00, dhe përveç qytetarëve të Muhocit, do të jetë në shërbim edhe të të gjithë banorëve të Malësisë së Bujanocit.

COMMENTS