HomeAktuale

Bujanoci do të binjakëzohet me Gjirokastrën

Këshilli Komunal i Komunës së Bujanocit në seancën e fundit ka sjellë vendimin për binjakëzim mes Komunës së Bujanocit dhe Bashkisë së Gjirokastrë

Ka ndërruar jetë Isuf Salihu- Cufa
Nis imunizimi masiv në Bujanoc
Pajaziti prezanton prurje të reja në APN

Këshilli Komunal i Komunës së Bujanocit në seancën e fundit ka sjellë vendimin për binjakëzim mes Komunës së Bujanocit dhe Bashkisë së Gjirokastrës të Republikës së Shqipërisë.

“Me këtë vendim do të vendoset bashkëpunimi, përkatësisht raporte binjakëzimi mes komunës së Bujanocit dhe Bashkësisë së Gjirokastrës”, njoftoi faqja zyrtare e komunës, transmeton FOLonline.

“Bashkëpunimi vendoset në fushën e arsimit, turizmit, kulturës, sportit, dhe në të gjitha fushat ku ka mundësi dhe interesa të ndërsjella.

Ky vendim i Këshillit Komunal ka hapur rrugën që të nënshkruhet edhe zyrtarisht Marrëveshja e Binjakëzimit, ku për datën solemne të nënshkrimit të saj do të vendosin kryetarët e dy komunave përkatëse”, thuhet në këtë njoftim.

COMMENTS


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/folonline/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615