HomeSport

Kryetari Shqiprim Arifi si futbollist, luan në ndeshje miqësore dhe uron KF Lugina për titullin kampion

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka luajtur sot aktivisht në një ndeshje miqësore në futboll për nder të shpalljes kampion të KF L

Pagesa e 60 për qind të pagës minimale – më 7 gusht
Kamberi falenderon institucionet e Kosovës rreth përkrahjes për përfaqësim në parlament
Kamberi: Të rrespektohen vërejtjet e DASH-it

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka luajtur sot aktivisht në një ndeshje miqësore në futboll për nder të shpalljes kampion të KF Lugina.

Arifi është paraqitur me nr.24 në fanelën e ekipit, ndërsa me rastin e zyrtarizimit të titullit kampion të klubit nga Presheva, ka shkruar:

Ndjenjë e veçantë krenarie për kualifikimin e djemëve tanë të K.F. “Lugina” në një ligë më lartë ⚽️

Kënaqësi pjesmarrja në lojën miqësore për të festuar shpalljen e tyre si kampiona 🥇

Urime për fitoren, djema 🏆

Faleminderit për emocionet dhe krenarinë 💙

COMMENTS