HomeShoqëri

Arifi takon nxënësit e “Naim Frashëri”

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka pritur nxënësit e ciklit të ulët të Sh.F. "Naim Frashëri".

Arifi: “Mbrojtja ” e lapidarit u bë me mirënjohje për Vuçiqin
Sali Salihi i PD-së kandidat për deputet në Koalicionin e Shqiptarëve të Luginës
Kamberi: Ja pse votova kundër Qeverisë së re

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka pritur nxënësit e ciklit të ulët të Sh.F. “Naim Frashëri”.

“Sa kënaqësi e madhe të pres disa nga nxënësit e shkollës fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc për nderë të 1 Qershorit – Ditës së Fëmijëve.

Bashkëbiseduam për shumë çështje që kanë të bëjnë me të drejtat e fëmijëve, kushtet në arsim, si dhe planet për të ardhmen”, ka shruar kryetari Arifi në Facebook.

“I informova se Komuna e Bujanocit vazhdimisht punon drejt përmirësimit të kushteve në shkollë dhe ngritjen e cilësisë në arsim, kurse për vitin akademik 2022/2023 për herë të parë do t’ia paguajmë shujtat (kuzhinën)për të gjithë nxënësit e shkollave fillore, dhe prindërit nuk do të shpenzojnë më nga buxheti familjar.

I uroj të gjithē fëmijëve shëndet të plotë dhe realizim të ëndrrave të tyre”, ka shkruar Arifi në postimin e tij.

COMMENTS