HomeShoqëri

Arifi takon familjarët e vajzës së sulmuar nga qentë

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka takuar sot familjarët e 17 vjeçares e cila ditë më parë u sulmua nga qentë endacakë në Peshevë

MUSTAFA: GRATË E LUGINËS PËRBALLEN ME PAMUNDËSI TË PAMERITUARA
KOMUNA E BUJANOCIT ANGAZHON 40 ASISTENTË PERSONAL PËR VITIN SHKOLLOR 2021/2022
Qazimi: Askush nuk mund ta njollos luftën e UÇPMB-së

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka takuar sot familjarët e 17 vjeçares e cila ditë më parë u sulmua nga qentë endacakë në Peshevë.

Postimi i Arifit:

Sot takova familjarët e 17-vjeçares, e cila ditë më parë u sulmua nga qentë endacakë

U njoftova nga nëna e vajzës se shëndeti i 17-vjeçares është stabilizuar dhe nuk është më në rrezik për jetën, por sulmi i ka shkaktuar lëndime të rënda trupore, e cila aktualisht po trajtohet në spitalin e Nishit.

Shpreha keqardhjen dhe indinjatën time të thellë, si dhe gatishmërinë e pakushtë për t’i ndihmuar 🤝

Ndërkaq, në mbledhjen e sotshme të Këshillit Komunal morëm vendim për mbështetje financiare në shumë prej 120 mijë dinarë, si fillim për të ndihmuar me shpenzimet gjatë procesit të rikuperimit.

Gjatë qeverisjes tonë, do t’i japim fokus të veçantë eliminimit të plotë dhe zgjidhjes afatgjatë të problemit të qenve endacakë, i cili vazhdon të jetë një nga çështjet më urgjente që kërkon zgjidhje të menjëhershme ✔️

Sepse, detyra jonë parësore është të garantojmë sigurinë e qytetarëve tanë.

Ndërsa i uroj shërim sa më të shpejtë vajzës ❤, i shpreh keqardhjen dhe faljen time familjes për mospërgjegjësinë e pushtetit të mëparshëm.

COMMENTS