HomeNë fokus

Arifi takon diplomaten britaneze

  Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka takuar sot sekretaren e parë politike të Ambasadës Britaneze në Beograd,Chantel Care.

Nuk ka Covid 19 në Breznicë
Arifi i kërkon Kurtit lehtësim për qarkullim në pikat kufitare
APN SHPALL ZGJEDHJET E BRENDSHME NË NIVEL TË DEGËS SË BUJANOCIT

 

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka takuar sot sekretaren e parë politike të Ambasadës Britaneze në Beograd,Chantel Care.

„ Sot, në takim me sekretaren e parë politike të Ambasadës Britaneze në Beograd znj. Chantel Care me bashkëpunëtorë.

Diskutuam mbi ecurinë e funksionimit të vetqeverisjes lokale gjatë një viti qeverisje.

Biseduam për problemet dhe sfidat që preokupojnë qytetarët tanë „, ka shkruar pas takimit Arifi në Facebook.

COMMENTS