HomeNë fokus

Arifi takohet me ambasadorin e Shqipërisë

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka takuar në Beograd ambasadorin e Shqipërisë, Ilir Boçka. Postimi i Arifit pas takimit: Sapo

Rexhepi demanton shkrimet për barnatoren e qytetit, kërkon dyfishim të mjeteve për media për vitin tjetër
Pagesa e 60 për qind të pagës minimale – më 7 gusht
Ambasadori i OSBE-së përsëri në takim me përfaqësues nga Lugina

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka takuar në Beograd ambasadorin e Shqipërisë, Ilir Boçka.

Postimi i Arifit pas takimit:

Sapo mbarova takimin me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Beograd Sh.T Ilir Boçka, të cilin e informova me ngjarjet e fundit në Luginë, duke u fokusuar në aktet vandale të një grupi huliganësh ndaj familjes Muharremi në Medvegjë.

Apelova që ambasadori të shtrojë ndikimin e tij edhe tek homologët e tij me detyrë në Beograd që të punojnë për ruatjen e paqes dhe stabilitetit në rajon.

COMMENTS