HomeAktuale

Arifi: Individ dashakeq ma hakuan profilin privat në FB

Kryetari i Partisë Demokratike, Nagip Arifi, ka njoftuar sot se ditëve të fundit ka qenë pre e sulmeve ndaj profilit të tij privat në Facebook. Arifi

Kamberi: Nga Hill dhe Braathu kërkuam zgjidhje konkrete për çështjet urgjente të shqiptarëve të Luginës
Maskat në ambiente të hapura rekomandim e jo obligim
A ju kujtohet sllogani “Hajnat jasht” ?

Kryetari i Partisë Demokratike, Nagip Arifi, ka njoftuar sot se ditëve të fundit ka qenë pre e sulmeve ndaj profilit të tij privat në Facebook.
Arifi thotë se është hakuar profili i tij nga individ dashakeq.
Sipas Arifit, këto sulme nuk do ta ndalin rritjen e PD-së.
Arifi nuk ka shpjeguar nëse këtë dukuri e ka paraqitur ose jo tek organet kompetente.

Postimi i plotë i kryetarit të PD-së në Facebook:

Për disa ditë rresht Fb im privat ishte hakuar nga individ dashakeq, nuk kam çka të them për këtë gjest përveç se t’i citoj fjalët e një aktivisti!
“Fb munden edhe ta ndalojnë pak ka rëndësi kjo, por rritjen e PD-së as ata e as na sun pe kontrollojmë”.
Na ka dal rritja prej kontrollit…
#Ditëtëmirapovijnë

COMMENTS