HomeUncategorized

Alternativa e përkushtuar për bashkëpunim me SHBA-të

Postimi i kryetarit të APN-së, Shqiprim Arifi Pata kënaqësinë të mirëpres përfaqësuesin e ambasadës amerikane z. Thomas Lee E njoftuam zotri

Ndërroi jetë Hajredin Hyda, telegrame ngushëllimi dhe tubime komemorative gjithandej
Mustafi takon në Tiranë studentët nga Lugina
Roth: Serbia po diskriminon pakicën shqiptare, spastrimi etnik i tyre është krim

Postimi i kryetarit të APN-së, Shqiprim Arifi

Pata kënaqësinë të mirëpres përfaqësuesin e ambasadës amerikane z. Thomas Lee

E njoftuam zotri Lee për situatën politike në Luginë të Preshevës, konkretisht atë politike në komunën e Preshevës dhe për proceset rajonale.

Koordinimi i ALTERNATIVËS për Ndryshim me Ambasadën Amerikane në drejtim të forcimit të pozitës së Shqiptarëve në Luginë të Preshevës dhe zgjidhjen e problemeve të shumta dekadore, ka qenë dhe është në nivelin më të lartë 🇺🇲 💪

U dakorduam që së shpejti të takohemi edhe me ambasadorin në ditën në vijim në Beograd.

COMMENTS