HomeSport

“Agallërt” shkatërrojnë kundërshtarët

Liga Rajonale në Futboll Tërnoci sot e ka fituar “betejën” e Suvojnicës duke shkatërruar nikoqirët e Mlladostit me rezultat të thellë 0:9. Pesë go

Koalicioni për Bujanocin vendoset në Tiranë ?
Gjindet arsenal armësh në afërsi të Konçulit
Isufi pas fitores ndaj kroatit Mishiq, synon luftë për ndonjë titull të madh

Liga Rajonale në Futboll

Tërnoci sot e ka fituar “betejën” e Suvojnicës duke shkatërruar nikoqirët e Mlladostit me rezultat të thellë 0:9.
Pesë gola në pjesën e parë dhe katër në të dytën, me plot raste tjera shënimi, dhe me një dominim total në fushë, janë emëruesi i përbashkët i kësaj ndeshjeje.
Pas xhiros së tetë, Tërnoci ka pikë maksimale të tubuara, 24, dhe ndodhet i vetëm në pozitën e parë në tabelë.
Në xhiron e ardhshme në Tërnoc luhet derbi i kampionatit ku goston ekipi Lugina nga Presheva.

COMMENTS