HomeKronikë

Zjarr tek deponia në Preshevë, ftohet SHPSJ

Njoftim i komunës së Preshevës: Pas paralajmërimeve të autoriteteve të NP Moravica ditë më parë, për një situatë kaosi të trashëguar brenda dep

Çfarë u kërkohet qytetarëve të Bujanocit?
Vetëm Open Balkan dhe autostrada Luginë-Prishtinë që na shpëton paksa
Arifit i shlyhet postimi i “Ditëve të Lleshit”, akuzon njohësit serb të kibernetikës

Njoftim i komunës së Preshevës:

Pas paralajmërimeve të autoriteteve të NP Moravica ditë më parë, për një situatë kaosi të trashëguar brenda deponisë së qytetit, tashmë ka ardhur deri te paraqitja e zjarrit, i cili tashmë ka filluar të marrë përmasa më të mëdha.

Sapo është ftuar Shtabi për situata të jashtëzakonshme për të shqyrtuar situatën e krijuar dhe për të marrë masat, në kuadër të kompetencave të tij.

COMMENTS