HomeAktuale

Vendimi hyri në fuqi: Nga sot shlirshëm në kufijtë e Serbisë, pa teste

Foto: wikimapia.org- Vendkalimi kufitar Horgosh Në mesnatë ka hyrë në fuqi vendimi që nënkupton se tashmë për të hyrë në Serbi nuk është i nevo

Kërkohet dorëheqja e Sinanit
Kush është kush në Vlladiçin  Han? Libër unik i publicistit Radoman Iriq
Lista e përfituesve të mjeteve të personave me nevoja të veçanta

Foto: wikimapia.org- Vendkalimi kufitar Horgosh

Në mesnatë ka hyrë në fuqi vendimi që nënkupton se tashmë për të hyrë në Serbi nuk është i nevojshëm të bëhet një test negativ për virusin e koronës ose një leje e veçantë për shtetasit vendas dhe të huaj, shkruan Folonline.com
E gjithë kjo falë vendimit të djeshëm të qeverisë serbe, pas rekomandimeve të Shtabit të Krizave.
Në takim ishte vendosur poashtu që më nuk ka masë të vetizolimit pas hyrjes në Serbi.
Të gjithë personave që hyjnë në territorin e Serbisë do t’u jepen paralajmërime shëndetësore duke u thënë se ata po hyjnë në territorin ku virusi ende po qarkullon, si dhe mënyra për të parandaluar infeksionin.

COMMENTS