HomeKronikë

Turpëruese: Dëmtohen rekuizitet tek parku në Tërnoc

Persona të pandërgjegjshëm kanë dëmtuar një pjesë të rekuiziteve tek parku i Tërnocit. Faqja në Facebook „ Ternoci i madh „ ka publikuar foto ku shihet dëmtimi i tyre. Vërtetë dukuri e shëmtuar ! Kështu dukej më parë:        

Dhoma Britanike e Tregtisë e hapur për Bujanocin dhe Luginën
Arifi takohet me ambasadorin e Shqipërisë
Arifi: Gjermanët mbështesin Transfer Stacionin në Preshevë


Persona të pandërgjegjshëm kanë dëmtuar një pjesë të rekuiziteve tek parku i Tërnocit.
Faqja në Facebook „ Ternoci i madh „ ka publikuar foto ku shihet dëmtimi i tyre.
Vërtetë dukuri e shëmtuar !

Kështu dukej më parë:

 

 

 

 

COMMENTS