HomeShoqëri

Tërnoci edhe me 13 rrugë të asfaltuara

Në Tërnoc janë asfaltuar katër rrugë lokale ndërsa gjatë javës numri i tyre do të shkojë në trembëdhjetë, njofton faqja zyrtarë e komunës së Bujan

Pajaziti: Shtëpia e kriptovalutave dhe bizneset politike
Vendimet që u sollën nga Këshilli Komunal në Preshevë
APN: Bashkëpunëtorët e ish kryetares së komunës keqpërdorën buxhetin duke ngrënë e pirë në kafene

Në Tërnoc janë asfaltuar katër rrugë lokale ndërsa gjatë javës numri i tyre do të shkojë në trembëdhjetë, njofton faqja zyrtarë e komunës së Bujanocit.
„Komuna e Bujanocit po vazhdon me realizimin e projekteve të infrastrukturës rrugore. Gjatë ditës së sotme, përmes kompanisë kontraktuese “Saba Bellça” ka realizuar asfaltimin e disa rrugëve në fshatin Tërnoc.
Bëhet fjalë për asfaltimin e fazës së parë ku janë të përfshira 13 rrugë lokale, prej të cilave 4 tanimë veç kanë përfunduar, dhe pritet që deri në fund të kësaj jave të përfundojnë edhe rrugët tjera të kësaj faze.
Vlera e përgjithshme e këtyre rrugëve është 13.352.981,22 dinarë me TVSh, dhe i takojnë projekteve të vitit 2021“, thuhet në njoftim.

COMMENTS