HomeNë fokus

Shqiprim Arifi pritet nga Përparim Rama

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, është pritur në Prishtinë nga kryetari i kësaj komune, Përparim Rama. Pas takimit, Arifi është

Arifi takon drejtorët e ndërmarrjeve publike dhe ata të shkollave
Kamberi thotë se synojnë tri mandate në Parlamentin e Serbisë (video)
PVD „ sakatoset „ në Breznicë

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, është pritur në Prishtinë nga kryetari i kësaj komune, Përparim Rama.

Pas takimit, Arifi është pronocuar përmes Facebookut:

Në Prishtinë, të mirëpritur për takim nga kryetari i Komunës së Prishtinës, z.Përparim Rama

Përveç që e përgëzuam për punën e mrekullueshme në kryeqytet, e falenderuam për mbështetjen dhe mesazhet inkurajuese për procesin e Regjistrimit të Popullsisë në Luginë!

Z.Rama përcolli mesazh për zgjedhjet e ardhshme në Këshillin Kombëtar Shqiptar, duke na uruar proces të mbarë e demokratik!

COMMENTS