HomeShoqëri

Shefi i klinikës në Langenthal të Zvicrës viziton Bujanocin

Në Bujanoc, sot ka qëndruar Dr. Mentor Bilali, Specialisti Internist-Gastroenterolog i cili është me prejardhje nga Breznica, por që punon dhe udh

Përfaqësues të lartë të OSBE-së për vizitë në Bujanoc
Në Muhoc barnatorja një herë në javë
Pas mesnatës fillon llogaritja verore e kohës

Në Bujanoc, sot ka qëndruar Dr. Mentor Bilali, Specialisti Internist-Gastroenterolog i cili është me prejardhje nga Breznica, por që punon dhe udhëheqë me Klinikën e Gastroenterologjisë Langenthal në Zvicër.

Dr. Bilali ka takuar kryetarin e komunës Nagip Arifin, me të cilin bashkërisht kanë vizituar shtëpinë e shëndetit në Bujanoc.

„Dr.Mentorin e njoftuam me kushtet dhe shërbimet që ofron kujdesi primar shëndetësor në Bujanoc dhe për këtë na u premtua se mjeku bashkevendasi ynë nga Bujanoci do të interesohet që me mundësitë e tyre të kontriboj nga aspekti qoftë i ripëtrirjes të aparaturave ose edukimit për stafin tonë shëndetësor“, ka shkruar kryetari Arifi në Facebook.

 

COMMENTS