Homezgjedhjet2020

Rezultatet preliminare në Bujanoc me numrin e mandateve të fituara

Komisioni Komunal Zgjedhor-KKZ ka publikuar sot rezultatet preliminare për zgjedhjet lokale e që me gjasë do të jenë edhe përfundimtare, ngase në kë

Arifi takohet me ambasadorin e Shqipërisë
Fjala e redaktorit: (Mos)Uniteti i shqiptarëve të Bujanocit
Tragjedia e Konçulit: Reagojnë edhe Arifi e Musliu


Komisioni Komunal Zgjedhor-KKZ ka publikuar sot rezultatet preliminare për zgjedhjet lokale e që me gjasë do të jenë edhe përfundimtare, ngase në këtë organ nuk ka arritur asnjë ankesë nga subjektet politike apo koalicionet garuese në këto zgjedhje, shkruan FOLonline.
Sipas KKZ-së nga gjithsejt 43.480 qytetarë  me të drejtë vote, në zgjedhjet lokale të 21 qershorit kanë votuar 20.958 prej tyre apo 41 %.
Rradhitja e subjekteve me numrin e votave dhe numrin e këshilltarëve është kjo:
1. PD    5048 -10
2. SNS  4968-10
3. PVD  3727-8
4. LPD  1965-4
5. APN 1658- 3
6. SPS  1658 -3
7. UDSH 727-1
8. PBR   671 -1
9. RUP    536-1

P.S.: Listës së fundit në këtë rradhitje në bazë të Ligjit i’u janë shtuar 35 % të votave.

COMMENTS