HomeNë fokus

Reagon Arifi: Besojmë në pastërtinë e luftës së UÇK-së

Pas aktakuzave ndaj krerëve të UÇK-së ka reaguar edhe kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi. „ Askush nuk mund ta njollosë luftën e drejtë të UÇK-së. Besojmë në pastërtinë e saj. Solidarizohemi me z.Thaçi, z.Veseli, z.Krasniqi, z.Selimi „, ka shkruabnë Facebook Arifi duke bashkangjitur foton me mbishkrimin „ Liria ka emër „.

KKSH: Na është ulur buxheti
Kush fitoi dhe humbi në Preshevë?!
Mustafa takon ambasadorin e Belgjikës


Pas aktakuzave ndaj krerëve të UÇK-së ka reaguar edhe kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi.
„ Askush nuk mund ta njollosë luftën e drejtë të UÇK-së. Besojmë në pastërtinë e saj.
Solidarizohemi me z.Thaçi, z.Veseli, z.Krasniqi, z.Selimi „, ka shkruabnë Facebook Arifi duke bashkangjitur foton me mbishkrimin „ Liria ka emër „.

COMMENTS