HomeAktuale

Ramadani takon kryetaren e Parlamentit të Shqipërisë

Kryetari i Kuvendit Komunal të Bujanocit, Enver Ramadani, ka takuar në Tiranë kryetaren e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla. "Sot pata nd

Ja kush e merr “përgjegjësinë” për vendosjen e bilbordeve…
Arifi: Nga nesër puna fillon në ora 7:00
Flamuri do të valojë nesër në Bujanoc por shkaku i pandemisë nuk ka manifestim

Kryetari i Kuvendit Komunal të Bujanocit, Enver Ramadani, ka takuar në Tiranë kryetaren e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla.

“Sot pata nderin ta takoj kryetaren e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë znj. Lindita Nikolla me të cilën bashkëbiseduam për problemet e shqiptarëve të Bujanocit e në tërësi Luginës së Preshevës, ku e njoftova nga afër me preokupimet që po hasin qytetarët tan.

Mos integrimi i shqiptarëve,unifikimi I faktorit politik, lista e përbashkët për zgjedhjet parlamentare, ishin temat të cilat i diskutuam, ku edhe morëm mbështetjen e institucionit më të lartë të shtetit se përkujdesi, angazhimi dhe prezenca e Shqipërisë ndaj Luginës së Preshevës do jetë prezentë për këto dhe shumë çështjeve tjera.
Bashkëmundemi! 🇦🇱🇦🇱”, ka shkruar Ramadani  në Facebook.

COMMENTS