HomeNë fokus

Ramadani takohet me ambasadorin e Turqisë

Kryetari i Kuvendit Komunal të Bujanocit, Enver Ramadani, është pritur sot në Beograd nga ambasadori i Turqisë në Serbi, Sami Aksoy. “Takim miq

Kamberi falenderon institucionet e Kosovës rreth përkrahjes për përfaqësim në parlament
Bujanoci do të punojë për ngritjen e cilësisë në arsim
5 bursa falas për studentët e Luginës në Universitetin e Elbasanit

Kryetari i Kuvendit Komunal të Bujanocit, Enver Ramadani, është pritur sot në Beograd nga ambasadori i Turqisë në Serbi, Sami Aksoy.

“Takim miqësorë me ambasadorin e Turqisë në Beograd z. Sami Aksoy.

Biseduam për thellimin e bashkëpunimit të mëtejshëm me Komunën e Bujanovcit dhe përkujdesjen ndaj Luginës së Preshevës në tërësi”, ka shkruar në Facebook pas takimit Ramadani.

COMMENTS