HomeNë fokus

Prezent edhe Arifi: Përveç Komandant Lleshit dekorohet edhe publicisti Llukman Halili

  Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka qenë sot pjesëmarrës i manifestimit në Tiranë me rastin e dekorimit të dy peraonalitete

APN rikonfirmon fitoren bindëse
Bujanoci me kryeshef të ri të administratës lokale, me komision të ri për projekte nga sporti, me xhirollogari të re devizore….
Çfarë ka kontestuese në listën e subvencioneve për bujqit e Bujanocit ?

 

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka qenë sot pjesëmarrës i manifestimit në Tiranë me rastin e dekorimit të dy peraonaliteteve të rëndësishme nga Tërrnoci, Ridvan Qazimit-Komandant Lleshit dhe publicistit, Llukman Halili.

„Ndenjë e posaçme që në cilësinë e kryetarit të komunës së Bujanocit të jem prezent në ceremoninë e ndarjes së dekoratave nga Shkëlqesia e Tij Presidenti Ilir Meta për personalitetet nga Lugina e Preshevës.

Sot, Bujanoci u nderua me dy dekorata post mortum. Ridvan Qazimi – Komandant Lleshi u dekorua me “Dekoratën e Artë të Shqiponjës” dhe Llukman Halili me dekoratën “Kalorës i Urdhërit të Skenderbeut”, ka shkruar Arifi në Facebook.

COMMENTS