HomeAktuale

Përfundon takimi Vuçiq- deputetët shqiptarë

Foto: Tanjug   Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vučiq, ka nisur sot konsultimet për formimin e qeverisë së re pas zgjedhjeve të 21 qers

Konfuzion: Ku të lajmërohen mjekët e Luginës, në komuna apo në KKSH?!
Shqiprim Arifi rizgjidhet kryetar i APN-së
Parregullsi në shkollat e Bujanocit ?

Foto: Tanjug

 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vučiq, ka nisur sot konsultimet për formimin e qeverisë së re pas zgjedhjeve të 21 qershorit, shkruan FOLonline.
Në ndërtesën e Sekretariatit të Presidencës para pak çasteve vetëm se ka përfunduar takimi midis presidentit dhe koalicionit “ Alternativa Demokratike Shqiptare- Lugina e Bashkuar “.
Detajet nga ky takim do të bëhen të ditura gjatë ditës, raporton FOLonline.
Pjesë e delegacionit të listës së unifikuar të subjekteve shqiptare ishin që të tre deputetët e zgjedhur në përbërjen e re të parlamentit republikan.

COMMENTS