HomeNë fokus

Pajaziti takon ambasadorin Hasani

Kryetari i Alternativës për Ndryshim në Bujanoc, Arbër Pajaziti, ka takuar sot në Tiranë ambasadorin e Kosovës në Shqipëri, Nait Hasanin. “Kënaqësi të takoj njeriun e shumë sfidave, mikun tim dhe të shqiptarëve të Luginës, ambasadorin e Republikës së Kosovës në Rapublikën e Shqipërisë, shkëlqësinë e tij z.Nait Hasanin”, ka shkruar Pajaziti në Facebook.

Asociacioni Qytetar “Bujanoci”  dhuron kompjutorë për Shoqatën “Dituria”
Pritje në kufijtë me Serbinë, reagime në Luginë dhe Kosovë
Në Preshevë shënohet Dita Botërore e Refugjatëve

Kryetari i Alternativës për Ndryshim në Bujanoc, Arbër Pajaziti, ka takuar sot në Tiranë ambasadorin e Kosovës në Shqipëri, Nait Hasanin.

“Kënaqësi të takoj njeriun e shumë sfidave, mikun tim dhe të shqiptarëve të Luginës, ambasadorin e Republikës së Kosovës në Rapublikën e Shqipërisë, shkëlqësinë e tij z.Nait Hasanin”, ka shkruar Pajaziti në Facebook.

COMMENTS