HomeShoqëri

Paguhen praktikantët e barntatores dhe çerdhes

Komuna e Bujanocit ka njoftuar sot se ka realizuar pagesat për aftësuesit profesional në Barnatoren e Qytetit dhe çerdhen “ Gëzimi ynë “, transmeton

Drejtuesit e LDK-së takojnë deputetin Kamberi
Mustafi përgjigjet rreth konkursit për mjetet e Kosovës
Mesazhi i diplomatit Valon Gashi rreth regjistrimit të popullsisë


Komuna e Bujanocit ka njoftuar sot se ka realizuar pagesat për aftësuesit profesional në Barnatoren e Qytetit dhe çerdhen “ Gëzimi ynë “, transmeton FOLonline.
Sipas njoftimit, në ndërkohë pritet të bëhet pagesa edhe për kuadrot që aftësohen në shtëpinë e shëndetit.

Komuna e Bujanocit ka bërë pagesat për praktikantët që po aftësohen në Barnatoren e Qytetit dhe në Entin Parashkollor "…

Gepostet von Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare am Dienstag, 22. September 2020

COMMENTS