HomeKoronavirusi

Orari mbetet i njejtë: Kafiteritë deri ora 20:00, marketet deri në 21:00

Shtabi i Krizave ka vendosur sot se të gjitha masat ekzistuese duhet të mbesin në fuqi. Përveç kësaj, u konkludua se gjysmëvjetori i dytë të fi

Fëmijët këshilltarë të Kuvendit Komunal
Sa janë dënimet pa çertifikatën kovid në kafene?
Lulzim Maliqi gjithnjë në mbështetje të futbollit

Shtabi i Krizave ka vendosur sot se të gjitha masat ekzistuese duhet të mbesin në fuqi.

Përveç kësaj, u konkludua se gjysmëvjetori i dytë të filloj më 18 janar.

Masat të cilë do të mbesin në fuqi:

1)Ndalimi i tubimit më shumë se 5 personave
2)Maska të detyrueshme në ambiente të mbyllura
3)Testet e PCR ose karantina dhjetë ditore me rastin e hyrjes në Serbi
4)Koha e kufizuar e punës, të gjitha objektet e hotelierisë dhe qendrat tregtare janë të hapura deri në orën 20:00, kurse marketet deri në orën 21:00.

COMMENTS