HomeKoronavirusi

Nuk ka ndryshime rreth pushimit dimëror në shkolla

Shtabi Qëndror i Krizave ka vendosur sot se nuk ka lëvizje të pushimit dimëror në shkolla, kështu që nxënësit do të pushojnë sipas planit kalendar

Vetura godet fëmiun në Bujanoc
Kamberi përmes Mitroviqit sulmon edhe partnerët e koalicionit
Tranzicionet e pafund në Ballkan dhe në veçanti tek shqiptarët

Shtabi Qëndror i Krizave ka vendosur sot se nuk ka lëvizje të pushimit dimëror në shkolla, kështu që nxënësit do të pushojnë sipas planit kalendarik nga 31 dhjetor deri më 24 janar.

Ndryshime nuk ka as me lejet e  kovid çertifikatave, andaj ato janë të nevojshme nga ora 22:00.

E vetmja masë e shtrënguar është ajo rreth udhëtarëve nga disa shtete të Afrikës të cilët duhet ti nënshtrohen testeve me rastin e arritjes në Serbi.

COMMENTS