HomeNë fokus

Nevzad Lutfiu kandidat i LPD-së për kryetar të KKSH-së

Lëvizja e Progresit Demokratik-LPD ka nominuar sot Nevzad Lutfiun si kanditat për kryetar të Këshillit Kombëtar Shqiptar-KKSH. Lajmin për FOLon

Rexhepi i PVD-së i rikthehet kritikave ndaj PD-së
Presidentja Osmani pret përfaqësuesit e Luginës
Nuk kalon “Pako emergjente”

Lëvizja e Progresit Demokratik-LPD ka nominuar sot Nevzad Lutfiun si kanditat për kryetar të Këshillit Kombëtar Shqiptar-KKSH.

Lajmin për FOLonline e konfirmoi vet Lutfiu i cili shtoi se LPD në zgjedhjet e 13 nëntorit do të garojë me listë të veçant.

Ndryshe, Lutfiu aktualisht është këshilltar në Kuvendin Komunal të Bujanocit ndërsa për katër vjet ka udhëhequr me Organizatën Shpresa.

Bashkëpunëtorët dhe kolegët e tij, përmes rrjeteve sociale, kanë nisur ta çmojnë lartë figurën e Lutfiut duke e cilësuar si humanist por edhe si personalitet i cili angazhohet për të mirën e banorëve të fshatit Osllarë duke qenë në ballë të shumë iniciativave.

Nevzad Lutfiu me profesion është jurist i diplomuar.

 

COMMENTS